Pályázati tanácsadás

A P&Bert Kft. pályázatírási munkája során vállalja a pályázatok menedzselését, az ötlet kidolgozásában való részvételtől a pályázatok megírásáig, azok szakmai menedzseléséig és a pályázati elszámolások elkészítéséig.

 

Európia Unió Határon Átnyúló Együttműködési Program

Cégünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik az Európia Unió Határon Átnyúló Együttműködési Programjában megvalósítható projektek kidolgozásában és a konkrét pályázatok elkészítésében. A P&Bert Kft. szlovákiai és romániai irodáján és horvát partnereinken keresztül biztosítani tudjuk a gördülékeny többnyelvű ügyintézést a résztvevő országok pályázói között.

 

Új Széchenyi Terv

A P&Bert Kft, önkormányzatok és gazdálkodó szervezetek számára tanácsadóként segítséget nyújt pályázati elképzeléseik kidolgozásában a kezdetektől azok lezárásáig. Az Új Széchenyi Terv keretében megvalósítható pályázatokhoz egyedileg kialakított hitel konstrukciókat dolgozunk ki pályázatinak mellé.

 

Projekt Menedzsment

Projekt Menedzsment szolgáltatásunk keretében biztosítjuk, a megfelelő projekt menedzsert az adott projekthez szükséges szakterületen, cégünk 15 éves tapasztalattal rendelkezik a projekt menedzserek kiválasztásában, keresésében. Egy sikeres pályázathoz nemcsak a pályázati elszámolások és előrehaladási jelentések elkészítése tartozik hozzá, hanem az agilis a szállítókkal szemben a megrendelő érdekeit képviselő projekt menedzsment is. Így biztosítva, hogy a pályázati pénzből az valósuljon meg amit Ön szeretne.

 

Pályázati elszámolás

A P&Bert Kft. vállalja, hogy a pályázat sikeres elbírálásától annak lezárásáig elkészíti az összes szükséges dokumentációt és az irányító hatóság által kért jelentéseket.