Bemutatkozás

A P&Bert Management Consulting Group Kft. 1996-ban alakult svéd-magyar alapítású, klasszikus személyzeti tanácsadással foglalkozó szervezet.

Professzionális szolgáltatást nyújtunk magasan kvalifikált kulcsemberek, felső- és középvezetők, specialisták gyors és diszkrét felkutatása, kiválasztása, a vezetői team felállítása terén. Tanácsadói tevékenységünk a svéd és nemzetközi tapasztalatok alkalmazása mellett a hazai különleges elvárások figyelembevételén alapszik. Cégünk és tanácsadóink is specializálódtak, megbízóink elsősorban az informatikai, telekommunikációs, gyártási, pénzügyi és logisztikai területek vállalatai. Különösen erős kapcsolat fűz a Svéd Kereskedelmi Kamara tagjaként a skandináv és angolszász multinacionális vállalatokhoz.

A P&Bert csoport tagja a munkaerő-közvetítésre szakosodott P&Bert Recruitment Division. A 2002. októberében önállósult részleg tanácsadói a vállalati hierarchia középső és alsó pozícióiba keresnek munkatársakat. Célkeresztjükben pályafutásuk felívelő szakaszában levő középfokú és frissen végzett, felsőfokú végzettséggel rendelkező munkatársak állnak.

A P&Bert csoport tagjaként tartjuk számon 2004 szeptemberében Pozsonyban megnyílt irodánkat (P&Bert Management Consulting Group Slovakia, s.r.o). Szlovák képviseletünk beindítására mérföldkőként tekintünk, a környező országokban való kapcsolatépítés és terjeszkedés első lépéseként értékeljük. Az iroda a cég profilját bővítve a szlovákiai és magyarországi piacok specifikus összekötését is vállalja, melyre már most is bizonyítékot adnak azok a megbízások, melyek a mindkét országban tevékenykedő cégek részéről érkeznek.

Regionális terjeszkedésünk második állomásaként 2007-ben alapítottuk meg romániai leányvállalatunkat Temesváron (P&Bert Management Consulting Group, Srl. ).

Új irodáinknak köszönhetően nem csak arra nyílik lehetőségünk, hogy Magyarország mellett Szlovákiában, illetve Romániában is jelen lévő ügyfeleinknek kínáljuk szolgáltatásainkat, hanem a megbízóink számára elérhető szakemberek köre is nagymértékben bővül, melynek köszönhetően magyarországi partnereink részére is szívesen vállaljuk külföldi szakemberek felkutatását.

Külföldi leányvállalatainkon kívül a TTG (The Taplow Group) tagságunk is nemzetközi tevékenységünket erősíti. Magyar és szlovák irodánk 2 éve tagja a világ 8. legnagyobb fejvadász szövetségének. A szövetség lokális cégek hálózatából szerveződik, és kizárólag executive search-re szakosodott cégeket tömörít. A The Taplow Group-ban való tagság és az ennek keretein belül hozzáférhető közös megbízások révén cégünk immár a világ számos pontjára vállalja szakemberek felkutatását.

Cégünk alapító tagja a 2004-ben létrejött Személyzeti Tanácsadók Magyarországi Szövetségének, mely hazánk piacvezető munkaerő-kölcsönző,- közvetítő és vezető-kiválasztó cégeit fogja össze. A szervezet célja, hogy munkaerő-piaci súlyának megfelelő társadalmi szerepét felvállalva, a megfelelő piaci információk rendelkezésére bocsátásával, szakmai kérdések megoldásával segítséget nyújtson a vállalatok és a munkát keresők számára.

Minőségpolitikánk: "Legjobbakat a legjobbakhoz." Célunk, hogy a megrendelőink igényeit gyorsan és tökéletesen teljesítsük. Legfontosabb értékeink a személyes kapcsolat, diszkréció és demokratikus szellemiség. Megbízóinkkal olyan stratégiai partnerség kialakítására törekszünk, mely folyamatos és részletes információcserén, az ügyfél-vállalatok mélyreható ismeretén alapul. Munkatársaink törekszenek a folyamatos szakmai fejlődésre, senior tanácsadóink és meghívott vendégek közreműködésével rendszeresen belső képzéseket szervezünk, csapatunkkal évente legalább két alkalommal - változatos tematikával kialakított - tréningeken veszünk részt.

Internetes magazinunk a Consultation Magazin (www.cons.hu), melyben hasznos karriertanácsokkal és álláskeresési tippekkel kívánjuk segíteni az álláskeresőket. Emellett számos, a humán erőforrás világában figyelemre méltó eseményről, aktuális trendekről és érdekességekről is beszámolunk oldalunkon.

Cégünk külföldi irodaterjeszkedésével párhuzamosan magazinunkkal is megjelentünk külföldön. A Consultation Magazin 2006. júniusa óta Szlovákiában (www.consultation.sk), 2007. augusztusa óta pedig Romániában (www.consultation.ro) is megjelenik. Külföldi website-jaink felépítése megegyezik a magyar oldaléval, tartalmában viszont az adott ország gazdasági, társadalmi, munkaerő-piaci helyzetére koncentrál.

Mérföldkövek

P&Bert Kft. alapítása 1996. március 21
A P&Bert Kft. eléri a 10 főt 1997. október 1.
A P&Bert Kft. iroda méretének megduplázása (250 nm) 1998. szeptember 1.
Számítógépes adatbank megvásárlása 1999. december 18.
Consultation Magazin elindítása 2000. március 1.
A P&Bert Kft. eléri az éven belüli 100 milliós forgalmat 2000. szeptember 19.
Consultation Hírlevél indulása 2000. december 1.
Your Profile Kft. alapítás 2001. február 22.
MSZ ÉN ISO 9001:2001 tanúsítvány megszerzése 2001. december 14.
Your Profile Kft. kiválása 2002. október 19.
P&Bert Recruitment Division alapítása 2002. október 19.
HR Speciális Manager Képzés elindítása 2003. november 7.

P&Bert Management Consulting Group Slovakia megalakulása

2004. szeptember

P&Bert Kft. alapító tagja a megalakuló Személyzeti

Tanácsadók Magyarországi Szövetségének (SZTMSZ)

2004. november 26.

P&Bert Management Consulting Group felvételt nyer a The Taplow

Group-ba

2005. június 16.
P&Bert Kft. 10 éves fennállása- születésnapi parti 2006. május 19.
HR outdoor tréningek elindítása 2006. ősze
A cég forgalma meghaladta a 200 millió forintot 2006. december 31.
P&Bert romániai (Temesvár) leányvállalatának megalakulása 2007. április
Az adatbank mérete eléri a 60 000 főt 2007. szeptember
P&Bert bukaresti állandó jelenléte (rep of office) 2008. január
Új iroda 320 nm-en a Mom Park közelében 2008. március 09.
Önéletrajz adatbankunk eléri a 80.000 főt 2008. szeptember
Többlépcsős létszámcsökkentés a válság miatt 2009. ősz
További racionalizálás külfölön is 2010. tavasz
10 éves a Consultation Magazin 2010. március 1.
Informatikai pályázati támogatás elnyerése (USZT) 2010. ősze
Megújul a P&Bert csapata 2011.
Megjelenik a Facebookon a Consultation Magazin 2011. január
Az operatív vezetőnk: Őri Júlia 2011. július
Új operatív vezetőnk: Karsai Judit 2012. január
Új szakmai vezetőnk: Szerdahelyi Noémi
2013.február

 

P&Bert Management Consulting Group Kft.

1011 Budapest, Fő utca 10.
Tel.: (36-1) 483-2360; Fax: (36-1) 485-06-99

Homepage: www.pbert.eu
Consultation Magazin: www.consultationmagazin.hu

E-mail:
Jelentkezés az adatbázisba: cv@pbert.eu
Gazdasági munkatárs: penzugy@pbert.eu
Marketing munkatárs: marketing@pbert.eu
Ajánlatkérés: kapcsolatfelvetel@pbert.eu

Amennyiben állás pályázatot kíván irodánknak eljuttatni, kérjük, töltse ki a regisztrációs oldalt.